Hvem er Malene Lund

Jeg hedder Malene Lund, jeg er 32 år og bor i Vordingborg med min mand Allan og vores datter Astrid. 

Jeg blev i 2019 uddannet kostvejleder og slankekonsulent. Det gjorde jeg fordi jeg først og fremmest har en helt naturlig lyst til at hjælpe og støtte andre med de forhindringer livet kan byde på. Interessen for at blive kostvejleder kom til mig, da jeg begyndte at interessere mig for KETO. Denne livsstil har ændret hele min lille families liv, hverdag og mentale overskud m.m. Den tilgang jeg har til sundhed, kost og motion kommer helt inde fra hjertet af, hvilket ikke fik mig til at tøve et sekund med at begynde på uddannelsen.

 

I 2020 blev jeg uddannet KETO/LCHF rådgiver gennem Nutrition Network. Nutrition Network er en international læringsplatform grundlagt af Tim Noakes. På denne platform er forskere, sundhedspersonale, læger m.m. samlet fra hele verden for, at klæde os bedre på til en sundere verden. 

 

Udover at være kostvejleder er jeg uddannet socialpædagog, hvilket også forklarer min store interesse i, at støtte og hjælpe andre. 

Ligeledes har min mand og jeg været selvstændige gennem 3 år indenfor restaurationsbranchen. 

IMG_2971.jpg

Jeg har hele livet igennem interesseret mig for sund kost og motion og det falder mig derfor naturligt at sammensætte og kombinere dette. Jeg har arbejdet med mange forskellige mennesker i mit pædagogiske arbejde og herigennem hjulpet mange i gang med netop sund kost og motion.

 

Jeg har aldrig selv været overvægtig, men har dog stadig en stor interesse i, at min krop er i balance. At være tynd betyder ikke altid at man er sund, og derfor finder jeg det også interessant at hjælpe mennesker, som blot ønsker at leve sundt, selvom vægten ikke viser tegn på overvægt. 

Jeg er gift med Allan, som stort set hele sit liv, har kæmpet med sin vægt. Han har været på utallige kure, men efter vægttab, er han lige så stille faldet tilbage i de gamle vaner. Efter vi startede på KETO har hans syn på slankekure ændret sig fra kur til livsstil, hvilket har resulteret i, at han har grebet hele sit vægttab an, på en helt ny måde. Denne gang med succes.

Hvad ønsker jeg at opnå med at være kostvejleder?

 

Jeg ønsker at hjælpe alt hvad jeg kan, for at give flest muligt et sundt liv. Jeg vil være det ekstra skridt fremad, som kan være rigtig svært at tage selv.

 

Jeg vil guide og vejlede i sundhed, fordi ikke alle har den interesse eller viden, som det kræver for at leve sundt. Vi kommer alle fra forskellige baggrund og har alle vores med i baggagen. Ikke alle har oplevet interesse for sund kost i deres opvækst og det kan derfor være svært selv at have interessen eller at finde den korrekte viden herom.

 

Internettet er en jungle og til tider mere forvirrende end gavnlig når det kommer til sundhed. Vi bliver manipuleret til at tro på en masse forskellige sunde tiltag, men ugen efter får netop dette tiltag kritik. Hvad skal vi tro på?

 

Jeg ønsker at hjælpe dig, der har brug for, at lukke ned for at dette og er klar til, at lade mig hjælpe dig med at finde din måde at leve sundt på. Vi er alle individuelle og vi har alle forskellige behov. Derfor skal en kostplan tilpasses dig og ikke hele dit nabolag. Du skal føle dig set, hørt og forstået.

 

Du skal opleve succes, for nedture har du garanteret oplevet masser af fra tidligere vægttabsforsøg. Du skal kunne ytre dine værste cravings og de tanker der får dig til at tage det stykke chokolade selvom du fortryder det lige bagefter. Vi har alle en hvis viljestyrke, men hvis vi bliver presset nok vil vores hjerne belønne os. Og vi ved jo godt hvordan vi plejer at belønne os selv. 

Jeg mener selv, at et varigt vægttab samt vedligeholdelse af en balanceret vægt kommer, når vi kan skabe balance i vores mentale tilstand. Derfor er det vigtigt for mig, at lære dig at kende, så du føler dig tryg ved at have mig som din kostvejleder.